Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Microneedling si Oxigen Hiperbaric – terapii minune care iti redau tineretea, ELIMINA RIDURILE si imperfectiunile tenului! Prinde oferta limitata la pret avantajos! Tratamentul minim invaziv este efectuat de Dr. Cristina Bejan, medic primar in chirurgie estetica

350 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 31 de ore

Descriere

Tratamentul foloseste produse medicale cosmetice bio Onmacabin, Teosyal, Mesohyal, seruri sterile Mesohyal si Teosyal si produse medicale de unica folosinta (ace, comprese).
Se recomanda o serie de 3 sedinte la un interval de 3 saptamani si ulterior o sedinta la 4-5 luni pentru intretinere.
Microneedling sau terapia de stimulare a productiei de colagen este o procedură de rejuvenare-regenerare a pielii  minim invaziva care implica utilizarea unui dispozitiv medical de forma unui stilou cu microace de unica folosinta.
Printr-o miscare de vibratie de dute-vino controlata se produc multiple microintepaturi in piele stimuland secretia naturala a fibrelor de colagen si elastina. Acest efect se obtine datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa o leziune, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanatos.  
Actiunea mecanica a dispozitivului este completata prin  aplicarea de seruri bogate in substante active, care patrund  direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acelor se adapteaza in functie de zona tratata si de afectiunile cutanate.  
Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor) si se efectuaza sub crema anestezica. Fie că vorbim de cicatrici de acnee, post-vărsat de vânt, sau despre îmbunătăţirea calităţii pielii, cum ar fi ridurile, tenurile imbatranite, porii dilataţi şi chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin microneedling.
OXIGEN HIPERBARIC FACIAL - reteta care nu da gres niciodata daca iti doresti un look wooaw instant. Tratamentele faciale cu infuzie de oxigen hiperbaric au devenit cunoscute datorita Madonnei si altor dive de la Hollywood fiind aclamate ca o metoda care nu da gres daca vrei sa ai un look wooaw la un anume eveniment. De asemenea, infuzia de oxygen la nivelul fetei practicata in mod regulat ajuta la reducerea erupțiilor cutanate, a petelor pigmentare și diminuarea aspectului liniilor fine si a ridurilor.