Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Zambet frumos si respiratie proaspata! Prinde oferta pentru IGIENIZARE DENTARA COMPLETA cu detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, Air-Flow si fluorizare la super-pret! Te bucuri de dantara sanatoasa si un zambet stralucitor

49 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site:
Discount: 89%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 69
Valabil încă: 23 de ore

Descriere

Curatarea profesionala incepe cu un detartraj. Detartrajul reprezinta o manopera de indepartare a tartrului de pe suprafetele dentare, lucrari protetice, aparate ortodontice.
Tartrul se depune de la varste tinere, atinge un nivel maxim dupa 6 luni de la momentul formarii, de aici rezulta indicatia de detartraj de 2 ori pe an.
Dupa detartraj este indicat periajul profesional. Igienizare se termina cu air flow. Acest procedeu se realizeaza cu ajutorul unui aparat ce produce un jet de apa, aer si particule de bicarbonat de sodiu aplicat atat pe suprafetele dentare cat si interdentar. Flourizare intareste smaltul dintilor si incetineste mult avansarea cariilor deja existente.
Clinica T- Dent realizeaza tratamente dentare la standarde ridicate, acoperind o gama variata de servicii: profilaxie si diagnostic, tratamente endodontice, tratamente parodontale, tratamente odontale, pedodontie, tratamente chirugicale, implantologie, ortodontie, tratamente protetice, dentare cat si interdentar.