Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

OCHELARI de vedere cu lentile ANTIREFLEX, eleganti si usori! Determinare dioptrii, RAME DIN TITAN, cu lentile sticla sau plastic. Oferla valabila la Centrele iOptic din: Stefan cel Mare-Lizeanu, Lacul Tei, Rahova si Militari

119 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 52%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 37
Valabil încă: o ora

Descriere

Oferta este disponibila in cele 4 locatii iOptic: Stefan cel Mare - Lizeanu, Lacul Tei, Rahova si Militari. In centrele Elegance Optic intalnesti personal amabil, aparatura performanta si ambianta placuta.
Ramele sunt din titan flex, de calitate superioara si sunt foarte practice si comode (avand in vedere ca titanul este un metal foarte usor), iar lentilele pot fi din plastic sau sticla, dupa preferintele tale.
Ramele sunt disponibile in limita stocului; in situatia in care din cauza stocului nu se va gasi o varianta convenabila de rame din titan flex, iOptic va poate propune cateva variante de rame din plastic.
Lentilele antireflex au rol in reducerea reflexiilor si ofera un confort sporit in timpul conducerii pe timp de noapte, in timpul folosirii calculatorului, transparenta marita a lentilei cat si o curatare mai usoara a lentilei.