Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Terapia Vampir, 100% natural, 100% eficient! Efect antiaging miraculos cu injectare a-PRF lichid, 1 fiola! Amelioreaza ridurile si uniformizeaza aspectul pielii, redand aspectul tanar, cu substanta obtinuta din propriul sange! Compatibilitate maxima, zero efecte secundare, tratament efectuat de de medic specialist-

450 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 25%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 36 de ore

Descriere

Unul dintre cele mai noi tratamente de întinerire a pielii, care nu implică chirurgie sau injectarea de substante precum acid hialuronic/toxina botulinica, este terapia cu plasmă. Terapia PRF este considerată o terapie foarte naturala, care redă tinereţea, utilizând mecanismele organismului pentru a se regenera.
Principiile active sunt extrase chiar din sângele pacientului, care dupa ce este recoltat, este supus centrifugării pentru a se obţine o cantitate suficientă de plasmă îmbogăţită în factori de creştere şi plachete sangvine.
Procedura este indicata tuturor persoanelor de 20-80 ani si prezinta urmatoarele avantaje:
procedură medicală ultramoderna, minim invazivă, sigură și eficientă,
tratament accesibil, nedureros, cu rezultate superioare si timp de recuperare scurt, comparativ altor tehnici de mezoterapie fractionala
permite absorbtia eficienta, la nivelul profund al dermului, ai factorilor de crestere din propriul sange si ale ingredientelor active din produsele dermatocosmetice, asigurand hidratarea, producerea de colagen nou si regenerarea pielii.