Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Aduna-ti gasca si veniti sa va distrati la Project X - The Escape Concept! Poti alege intre 2 camere de escape, cu 2 scenarii diferite: Jungle si Mayan Civilisation. Construite pe o succesiune de puzzle-uri, veti fi teleportati inca din primul moment in locuri fascinante, de unde puteti iesi doar daca va veti folosi spiritul de observatie, ingeniozitatea si viteza de reactie. Are you ready to have fun?

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
90 Lei
În loc de 140,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 36%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: expirat

Descriere

Despre Mayan Civilisation:
Anul 506 e.n. Orasul Teotihuacan este in plina dezvoltare, iar populatia lui creste considerabil. Zeii atotputernici sunt buni cu mayasii, insa toate acestea cer tot mai multe sacrificii. 
Tu si prietenii tai tocmai ati fost atacati si capturati de un trib mayas si va asteptati judecata. 
Intr-o perioada in care sacrificiile umane reprezinta ofranda suprema catre zei, in care preotii detin puterea absoluta si sunt ingropati impreuna cu averile, iar prizonierii de razboi au sanse mici de supravietuire, lucrurile nu arata foarte bine pentru voi... 
Gasiti drumul catre libertate si scapati de sacrificiu cu orice pret,  insa aveti mare grija la obstacolele intampinate. Orice ati face, nu deranjati spriritele adormite!
Despre Jungle: 
S.O.S.!!! S.O.S.!!! Pierdem altitudine! Aeronava este instabila! Voi incerca o aterizare de urgenta! Coordonatele actuale: latitudine 4... sunt ultimele cuvinte ale capitanului Edward Ross, inainte ca avionul sa dispara de pe radar. 
Dupa ce calatoria spre Yaounde, capitala Camerunului, se sfarseste abrupt, tu si prietenii tai va treziti in mijlocul junglei africane, acolo unde avionul cu care zburati a reusit, cu greu, o aterizare fortata.
Dupa ce va reveniti din socul evenimentului, este timpul sa va miscati rapid pentru a gasi o cale de scapare. Jungla nu este un loc prietenos, iar pericolele sunt la tot pasul.
Incercati sa intelegeti secretele junglei si sa va lasati calauziti de animalele pe care le intalniti, caci ele sunt singurele care va pot arata calea spre iesire. Bun venit in Jungla!