Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Topeste celulita, recontureaza formele si recapata-ti fermitatea pielii cu 10 sedinte de ELECTROSTIMULARE! Pentru un plus de tonifiere poti folosi mai multe vouchere pentru mai multe sedinte!

70 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 72%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 29
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i sa lucreze similar exercitiilor de gimnastica. Muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
Electrostimularea este echivalentul unui fitness intensiv, expertii evaluand ca, o sedinta de electrostimulare la intensitate ridicata, echivaleaza cu patru ore de gimnastica fara intrerupere. Rezultatul?
Muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuat, dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri iar dupa aproximativ 30 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Sunt recomandate trei-patru sedinte pe saptamana.
Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, reeduc muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.