Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tu cat de mult vrei sa zambesti astazi? Alege pachetul cu 3 sedinte pentru albirea dintilor cu Ozon, cea mai sigura metoda de albire, fara efecte secundare cum ar fi sensibilitatea dentara. Albirea se face la ambele arcade integral. Profita de oferta si vino la Intermedica HighCare!

150 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Albirea cu OZONYTRON – OZ mai est edenumita si Bio-albire deoarece este cea mai sigura metoda de albire. Albirea cu ozon se face intr-o atmosfera controlata si nu determina efecte secundare cum ar fi sensibilitatea dentara, asa cum intalnim la metodele clasice de albire. Albirea dintilor se face la ambele arcade integral. Sedinta de albire dureaza intre 10 si 15 min si se poate repeat procedura imediat pana la obtinerea nuantei dorite maxim 3 proceduri.
Avantajele acestei metode revolutionare de albire dentara sunt:
albirea se poate face imediat dupa sedinta de detartraj, astfel este redusa sangerarea gingivala si activate procesele de vindecare a gingiei datorita prorietatilor dezinfectante ale ozonului.
albire rapida si eficienta
lipsa hipersensibilitatii dentare post-albire
structurile dentare nu sunt afectate (datorita lipsei agentilor de albire)
dezinfectarea intregii guri, determinand reducerea riscului cariogen si a imbolnavirilor parodontale (gingivite, parodontite)
albirea se poate repeat ori de cate ori este nevoie fara aparitia sensibilitatii dentare