Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Este mai usor sa intretii decat sa repari. Inlatura depunerile de placa bacteriana si tartru, curata si restabileste culoarea naturala a dentitiei cu pachetul de la Intermedica HighCare cu detartraj si periaj profesional! Prinde oferta pentru un zambet sanatos si stralucitor!

85 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 58%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: o ora

Descriere

DETARTRAJ SI PERIAJ
Prima etapa, de "detartraj”,  inlatura depunerile de placa bacteriana si tartru. In acest sens se foloseste mai intai un aparat de detartraj cu ultrasunete pentru a indeparta cea mai mare parte a tartrului, iar apoi se utilizeaza instrumente manuale speciale pentru a indeparta cele mai persistente ramasite de tartru.
Urmatorul pas consta in „lustruirea” dintilor, ca acestia sa aiba o suprafata cat mai neteda. Desi in timpul lustruirii petele de pe dinti sunt inlaturate, acestia devenind netezi si stralucitori, lustruirea nu este doar o procedura cosmetica. In timpul acestei proceduri sunt netezite micile imperfectiuni si zone cu textura aspra de pe suprafata dintilor, reducand tendinta de aderare a placii bacteriene.