Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Rasfata-te cu un ritual de relaxare, perfect dupa o lunga saptamana de munca! MASAJUL cu PIETRE VULCANICE, un peeling corporal, tratamentul intensiv pentru maini si picioare si masajul facial si cervical sunt toate combinate intr-un pachet creat special pentru tine!

99 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 51%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 41
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Masaj cu pietre vulcanice
Metoda masajului cu pietre calde si reci este destul de veche, fiind folosita cu succes in cultura chineza si cea indiana din cele mai indepartate timpuri. Se folosesc fierbinti sau reci. Pietrele vulcanice sunt trecute printr-o baie de apa fierbinte dupa care sunt parfumate cu uleiuri aromate si sunt aplicate in functie de marime pe diferite parti ale corpului, cele lunguiete sunt folosite pentru zona gatului, cele rotunde pentru brate, iar cele mai delicate dintre ele sunt aplicate pe spate si pe ceafa. Astfel o parte din pietre sunt asezate pe corpul pacientei in cele 7 puncte cheie, puncte energetice numite “charka”, in cultura orientala celor 7 puncte “charka” le corespund cate un organ vital, efectul stimularii lor fiind o stare de bine raspandita in tot organismul, o echilibrare energetica, celalalte pietre ramase sunt folosite la un masaj ritmic ce ofera relaxare.
Rolul pietrelor reci este acela de a tonifia si revigora tesuturile, pietrele de marmura sunt racite cu ajutorul ghetii.
Beneficiile terapiei geotermale:
– ofera relaxare si va scapa de stres
– trateaza anxietatea si depresia
– stimuleaza circulatia sangelui – trateaza isomnia
– calmeaza durerile musculare, articulareti reumatice 
– calmeaza durerile de coloana
– relaxeaza si restabileste echilibrul energetic al corpului
– favorizeaza transpiratia ceea ce are ca rezultat eliminarea toxinelor din organism