Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare definitiva cu tehnologia franceza SPL Yperion 3 sau 6 sedinte zona la alegere: axila, inghinal, linie bikini sau abdomen, barbie, pometi, perciuni! Achizitioneaza mai multe vouchere pentru a trata mai multe zone!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
105 Lei
În loc de 540,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 81%
Oraș: Craiova
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Un impuls SPL Yperion este echivalentul a 5 impulsuri IPL, deci epilarea este mai eficienta si ai nevoie de mai putine sedinte! In medie sunt necesare 6-8 sedinte pentru o zona ( in functie de culoarea si grosimea firului de par)!
Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi la salonul Angels Rose din Craiova de 4 pachete epilare definitiva! Poti utiliza personal mai multe pachete pentru a trata definitiv mai multe zone.
119 Lei 6 sedinte epilare definitiva SPL zona mustata/ pometi/perciuni
169 Lei 6 sedinte epilare definitiva SPL: axile/linie alba bikini / linie abdomen / mustata/ interfesier / inghinal partial / barbie / pometi/perciuni
169 Lei 3 sedinte epilare SPL inghinal  total ( include interfesier);
329 Lei 6 sedinte epilare SPL inghinal  total ( include interfesier).
Te rugam sa citesti cu atentie in CONDITIILE DE UTILIZARE contraindicatiile si  modalitatea de ingrijire a pielii  pre si post sedinta SPL.
Te rugam sa citesti cu atentie in CONDITIILE DE UTILIZARE contraindicatiile si  modalitatea de ingrijire a pielii  pre si post sedinta SPL.
Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL.
SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament”. Lumina intens pulsata penetreaza pielea si este absorbita de melanina din firele de par.
Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina iar fire de par cad in 10-14 zile.
Angel Rose Iasi                      Angel Rose Craiova                      Angel Rose Cluj