Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Dinti mai curati, mai sanatosi si respiratie proaspata! Fa o vizita la stomatolog pentru IGIENIZARE DENTARA cu detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si fluorizare! Prinde oferta cu reducere la Young Smile Dental Clinic!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
49 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 29
Valabil încă: expirat

Descriere

De-a lungul timpului, pe suprafata dintilor nostri se poate forma un strat de tartru sau placa bacteriana, in special in zonele mai putin accesibile. Din aceasta cauza apar cariile, boli si infectii ale gingiei, colorarea inestetica provocata de tutun sau diverse alimente.
Prin periajul simplu pe care il efectuam acasa nu vom reusi sa indepartam tartrul. De aceea este necesar sa vizitam medicul stomatolog pentru a indeparta tartrul.
Dupa efectuarea detartrajului propriu-zis, se va face si un periaj profesional, pentru indepartarea celor mai mici depuneri de pe dinti, fluorizare, ce are rolul de a-ti proteja dintii deoarece reduce riscul aparitiei cariilor dentare si incetineste progresia cariilor si aiflow ce are rolul de a indeparta chiar si cele mai fine depuneri de pe dintii nostri (inclusiv petele de cafea si tutun).