Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tinteste celulita si lupta eficient contra depunerilor de grasime cu 12 terapii de remodelare corporala: Electrostimulare, Impachetari la termocuverta, Ultrasunete si Vacuum! Combinatia imbatabila tonifiaza, reda fermitatea si amelioreaza vizibil inesteticul aspect de coaja de portocala!

240 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Electrostimularea este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Vacuum-ul este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Impachetarile la Termocuverta sunt eficientate atat pentru combaterea celulitei cat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.