Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Castiga lupta impotriva celulitei si slabeste localizat cu LIPO SHOCK, pachet complet cu 12 proceduri de remodelare corporala extra-eficiente: Impachetari la termocuverta, LipoLaser, Cavitatie si Ultrasunete! Poti sa iti iei adio de la aspectul de coaja de portocala si nesuferitele aripioare!

265 Lei
În loc de 885,00 Lei
Site:
Discount: 70%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 17 ore

Descriere

Revolutionarul  LipoLaser "ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele”  declara Dr. Lionel Bissoon! Terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adios.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Impachetarile la Termocuverta sunt eficientate atat pentru combaterea celulitei cat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.