Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ai chef de o iesire in oras cu prietenii? Hai la BOWLING 2 ore, savureaza 2 pizze delicioase si 2 bauturi, de Luni pana Joi la Oxygen Club din Sun Plaza! Cumpara mai multe vouchere pentru mai multa distractie!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
66 Lei
În loc de 142,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 69
Valabil încă: expirat

Descriere

Alege pizza savuroasa din meniul Oxygen Club!

 
Oxygen Club este dotat cu cele mai performante piste de bowling, echipament Brunswick – liderul mondial în construirea, dezvoltarea şi modernizarea centrelor de bowling din întreaga lume.
Echipamentul instalat direct de reprezentantii Brunswick – include masini automate de reaşezare a popicelor (pinsetter), dar si sisteme automate de punctaj, certificate conform normelor American Bowling Congres.

Echipamentele GS Seria Pinsetters – disponibile în clubul Oxygen – au fost introduse pentru prima data in anul 1985 si sunt cel mai bine vândute echipamente de bowling din toate timpurile. Peste 80%, adică aproape 650, dintre pistele de bowling din Las Vegas folosesc echipamente GS-X Pinsetters.
Club Oxygen este un concept nou, polivalent – club de sport (biliard, darts, bowling) combinat cu lounge, entertainement si clubbing pana tarziu in noapte. Aici se combina placerea jocurilor cu socializarea si ambianta de club.