Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Distruge pana la 30% din grosimea stratului adipos cu CRIOLIPOLIZA Zerona Crio Shape 2, 4 sau 8 aplicari si 1 sedinta Radiofrecventa! Adio depuneri de grasime, adio celulita! Cu criolipoliza slabesti rapid in cm, fara sa depui efort!

165 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 73%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: 8 ore

Descriere

1 sedinta presupune aplicarea capului de criolipoliza a "Zerona" Crio Shape, pe o singura zona: primele 15 minute se lucreaza la +1 grad celsius (pentru a se obisnui testul)  iar urmatoarele 15 minute se lucreaza cu temperaturi de pana la -5 grade celsius, in functie de grosimea stratului adipos.
Ce este criolipoliza? O tehnologie sigura, non invaziva cu rezultate DEFINITIVE,  similare liposuctiei!
Criolipoliza este o metoda revolutionara de pierdere in cm si in kilograme rapid si sigur, iar pe zona tratata nu se mai reface tesutul adipos!
Principiu de functionare: pompa de vacuum prinde in interiorul capului aparatului zona problema, iar lamele din interior racesc zona pana cand celulele adipoase sunt inghetate si mor urmand a fi elimate din organism (prin drenaj limfatic) in urmatoarele saptamani. Se actioneaza doar asupra tesului gras, fara a afecta organele, nervii, muschii sau tesuturile invecinate.
Frecveta tratament: pentru aceeasi zona, distanta intre aplicari este de 30-45 zile, si sunt necesare maxim 4 aplicari(in functie de grosimea stratului adipos) pentru tratarea definitiva a unei zone.