Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Trateaza ridurile, pielea lasata si aspectul tern al tenului cu noul LPG Cellu M6 Alliance, 4, 6 sau 12 sedinte – stimuleaza productia de colagen si elastina chiar de la prima sedinta! Pielea isi recapata luminozitatea naturala, tenul este vizibil tonifiat si ridurile ameliorate

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
480 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 40%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

LPG Cellu M6 Alliance este aparatul care poate îndeplini orice obiectiv de frumusețe printr-o serie de proceduri non-invazive și nedureroase. Acesta face parte din cea de-a patra generație de device-uri LPG și reprezintă un produs revoluționar în domeniul esteticii corporale și faciale.
Cu ajutorul acestei versiuni ce tinde spre perfecțiune,tenul tău se bucură de un tratament complet, realizat prin programe special concepute pentru rejuvenarea pielii. Astfel, LPG M6 conferă fermitate pielii prin stimularea producției naturale de acid hialuronic, elastină sau colagen.
Spre deosebire de alte proceduri estetice – cum ar fi chirurgia plastică, LPG reprezintă o alternativă eficientă și non-invazivă.

Datorită tehnologiei precise, fiecare ședință este unică și eficientă, indiferent de tipul de țesut – piele lăsată, riduri etc.