Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

TRATAMENT VERGETURI - nou la Forever20! Radiofrecventa fractionata – Micro RF Needles actioneaza in profunzime si estompeaza vergeturile, imbunatatind vizibil aspectul pielii care este tratata din interior. Oferta cu reducere pentru 1, 2 sau 3 sedinte cu efect garantat!

580 Lei
În loc de 1.250,00 Lei
Site:
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: 38 de ore

Descriere

Terapia imbunatateste vizibil aspectul pielii deoarece nu actioneaza doar la suprafata, ci trateaza problema din interior.
Vergeturile sunt cauzate de intinderea rapida a pielii, de cele mai multe ori ca urmare a cresterii si scaderii bruste in greutate sau a sarcinii.
Micro RF Needles le face sa dispara!  
Radiofrecventa fractionata - Micro RF Needles -  este o tehnologie ultra performanta, de ultimna generatie, care trateaza pielea in profunzime. Este folosita cu mare succes in clinicile de infrumusetare.
Principala actiune a Radiofrecventei fractionate este reconstruirea tesutului epitelial din interior catre exterior, stimuland fibroblastele si sintetizand producerea de nou colagen si elastina.
 
Aplicatorul MRF furnizeaza energie de radiofrecventa fractionata prin intermediul unei matrice de 80 de microace.

 

Tratamentul este confortabil, in prealabil aplicandu-se o crema anestezica pe suprafata ce urmeaza a fi tratata. Apoi se raceste zona cu un capat special ce ajunge pana la – 2 grade Celsius dupa care urmeaza efectiv tratamentul cu MRF.
In urma unei sarcini sau a ingrasarii si slabirii rapide pielea se intinde iar dupa ce isi revine la forma initiala incep sa se vada vergeturile. La inceput acestea sunt rosii si daca nu sunt tratate la timp, dupa o perioada de 12 – 16 luni devin albe si mult mai greu de estompat.
Chiar si in aceasta faza, MRF – Micro RF Needles reuseste sa atenueze vizibilitatea lor imbunatatind considerabil aspectul pielii pana la estompare.
Elastina este o proteina specifica pielii dispusa sub forma unei plase de pescuit care confera acesteia elasticitate si capacitatea de a se intinde.
Deteriorarea fibrelor de elastina determina aparitia vergeturilor, regenerarea naturala a acestora constituind un proces dificil si de lunga durata.
Organismul reuseste cu greu sa inlocuiasca proteinele de colagen – in mod natural, pielea fiind alcatuita din colagen in proportie de 80% si dintr-o retea de fibre de elastina in proportie de 4%.
In ceea ce priveste fibrele de elastina acestea sunt foarte greu de reparat, organismul nefiind capabil sa regenereze efectiv aceste fibre, astfel vergeturile neputandu-se vindeca complet.
Este necesara o serie de 4 - 6 sedinte efectuate la un interval de 2 - 3 saptamani.