Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Super Hair Removal, for real! Alege 3 sau 6 sedinte de Epilare Definitiva SHR pentru o zona mica fata, la alegere dintre mustata, barbie sau pometi! Testeaza pe pielea ta eficienta terapiei SHR – sigura, nedureroasa, noninvaziva! Prinde oferta limitata la iStudio

160 Lei
În loc de 240,00 Lei
Site:
Discount: 33%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Ce este SHR si cum se utilizeaza?
EPILAREA DEFINITIVA prin tehnologia SHR se realizeaza progresiv in timp, dupa un anumit numar de sedinte sustinute periodic la un anumit interval de timp stabilit impreuna cu operatorul, tinand cont de mai multe aspecte. Ritmul de efectuare a sedintelor depinde de la persoana la persoana si de la zona la zona. Ulterior finalizarii tratamentului de epilare definitiva, sunt necesare sedinte anuale de intretinere.
Este cea mai eficienta metoda de epilare definitiva la momentul actual!
SHR (Super Hair Removal) actioneaza direct asupra celulelor din piele raspunzatoare de producerea firelor de par. Dupa un anumit numar de sedinte, firele de par vor creste din ce in ce mai greu, vor fi mult mai rare, avand o textura extrem de fina si foarte deschise la culoare. Acest sistem combina tehnologia laser si beneficiile metodei de lumina intens pulsata IPL avand ca rezultat o terapie FARA DURERE!
Cum  functioneaza?
Sonda care emite lumina trece pe piele de mai multe ori, in miscare, folosind putina energie dar cu o rata mare de repetitie (adica de 10 ori pe secunda) in loc de utilizarea metodei traditionale cu impulsuri multiple si de energie inalta. Melanina parului precum si tesutul celulelor stem este incalzit cu energie joasa la un ritm incet si temperatura comfortabila astfel tratamentul este mai placut decat alte sisteme si pielea ta este protejata mai bine.
De ce sa alegi epilare definitiva cu SHR?
este o terapie fara durere si cu rezultat garantat;
daca te-ai saturat de parul inestetic si de foliculita de pe corpul tau;
iti doresti mereu o piele catifelata;
poti sa mergi oricand la piscina, mare, etc;
nu mai pierzi timp pretios cu lama, ceara sau alte metode de indepartare a parului nedorit;
personal calificat;
scheme individuale de tratament pentru fiecare client in  parte in functie de zona;
timp mai scurt de tratament (capatul de tratament este mereu in miscare).