Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Dinti sanatosi, zambet stralucitor! Opteaza pentru pachet obturatie fizionomica (plomba) sau pachet IGIENIZARE DENTARA completa: detartraj cu ultrasunete ambele arcade, periaj profesional, airflow si plan de tratament. Acum poti sa razi cu gura pana la urechi!

150 Lei
În loc de 400,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Timisoara
Cupoane comandate: 65
Valabil încă: o ora

Descriere

Detartrajul prin ultrasunete: ajuta la înlaturarea tartrului acumulat pe dinti si subgingival, punctul de plecare a celor mai multe infectii. Pacientul poate simti o usoara vibratie sau presiune, însa ramane un procedeu nedureros. Este indicat si la pacientii cu implanturi dentare.
Dupa detartraj este normal ca pacientii sa simta o usoara sensibilitate la nivelul dintilor si gingiilor, sau sa apara sangerarea, dar aceste efecte vor disparea în scurt timp.
Periajul stomatologic profesional se realizeaza dupa detartrajul cu ultrasunete si are ca rol lustruirea si netezirea suprafetelor dentare. Se foloseste o pasta de dinti profesionala cu continut ridicat de fluor,cu o granulatie crescuta sau medie în functie de existenta coloratiilor pe dinti.  În unele cazuri se periaza si limba in portiunea sa posterioara. Apoi cu  ajutorul unor benzi abrazive si a atei dentare se curata spatiile dintre dinti.
Tratamentul cu airflow  permite inlaturarea petelor superficiale (fumat, ceai, cafea, sucuri colorate, vin rosu) de pe suprafata dintilor. Se poate efectua în scop estetic sau în completarea periajului profesional sau a detartrajului prin ultrasunete. Presupune un jet de aer si apa cu bicarbonat de sodiu de diferite arome placute. In ambele cazuri, componenta medicamentoasa functioneaza asupra tesuturilor dentare (bicarbonatul). Datorita presiunii asigura si un masaj al gingiei, stimuland microcirculatia de la acest nivel. Se foloseste si înainte de sigilari sau înainte de începerea tratamentului ortodontic, dar si în timpul acestuia, pentru a mentine igiena aparatului cu ajutorul jetului sub presiune. Acesta patrunde unde mijloacele mecanice nu o pot face.
Cabinetul de Medicina Dentara Dr. Mendel Gal  ofera servicii profesionale de înalta calitate. Materialele folosite sunt de calitate superioara. Aparatura este moderna si corespunde standardelor UE. Sterilizarea se realizeaza intr-un spatiu separat, special amenajat, conform ultimelor cerinte sanitare cu aparatura performanta.