Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Uita de creme depilatoare, epilatoare electrice si traditionala ceara! Fii in pas cu tehnologia si alege EPILAREA DEFINITIVA SPL YPERION Or-Light! Te scapa de parul nedorit, fara durere si timp pierdut! Alege zona dorita si hai la Shape Divine!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
55 Lei
În loc de 169,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: expirat

Descriere

Yperion aduce noul patent unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Calitatea tehnologiei Or-Light Yperion va ofera eficienta si notorietate, facilitand dezvoltarea afacerii si obtinerea de profituri substantiale.
Procedura Or-Light nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi. Pentru ca totusi este vorba despre o lumina pulsata, care ar putea deranja, atat operatorul, cat si clientul vor purta ochelari speciali, astfel incat vederea sa le fie protejata.