Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Radiofrecventa si Vacuum, combinatia perfecta pentru o silueta remodelata, fese ferme si piele neteda! Visul oricarei femei e acum posibil la Feminity Salon! Alege pachetul cu 8 sedinte de Radiofrecventa si 8 sedinte de Vacuum si invinge in lupta cu celulita si cm in plus!

198 Lei
În loc de 640,00 Lei
Site:
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.