Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabeste in kg si cm si arde pana la 1400 de calorii in doar 60 minute cu IMPACHETARILE la TUNEL CU RAZE INFRAROSII No-Cellulite! Super-promo pentru 5 sedinte la Elskin Beauty, doar 350 lei! Rezultate remarcabile, in cateva sedinte poti slabi pana la 3-4 cm in circumferinta!

350 Lei
În loc de 670,00 Lei
Site:
Discount: 48%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 36 de ore

Descriere

Pierderea surplusului ponderal și a depozitelor adipoase nedorite a devenit în ultimii ani un țel comun pentru foarte multe persoane. Pentru unii aceste deziderate se pot obține relativ ușor – prin dietă personalizată și un plan de exerciții fizice. Pentru alte persoane lucrurile nu sunt la fel de simple. De multe ori există probleme fiziologice sau medicale care împiedică metabolismul să funcționeze la un nivel adecvat (de exemplu: stresul este un factor care s-a demonstrat că afectează negativ rata metabolismului).
Una dintre metodele care ajută corpul să proceseze surplusul adipos așa cum trebuie este utilizarea luminii infraroșii. Această procedură a fost cercetată și testată cu succes în ultimele decade pentru o serie de probleme de sănătate, iar acum s-a impus ca o metodă naturală, sigură și non-invazivă de a obține un profil corporal mai suplu și mai sănătos.
Datorită căldurii pătrunzătoare generate de razele infraroşii, este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 700 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroşii. Razele infraroşii pătrund 5-6 cm în ţesuturi şi acţionează direct asupra celulelor grase.
Rezultatele tratamentului cu infraroşu sunt remarcabile: circulaţia sangvină este mult îmbunătăţită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbeşte în kilograme şi în centimetri.
Sunt recomandate  2-3 ședințe pe săptămână. După primele 4 ședințe intensive se pot pierde 3-4 cm circumferință și 2 kg în greutate. Un tratament complet determină pierderea a 6-8 kg și a peste 10 cm circumferință.