Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de celulita RAPID si EFICIENT cu 8 sedinte de RADIOFRECVENTA completate de 4 sedinte de Presoterapie la Christine Remodelling! Depui efort minim si obtii rezultate maxime! Scapi de aspectul inestetic de coaja de portocala, slabesti in cm si iti recapeti fermitatea fara ore pierdute la sala de fitness!

299 Lei
În loc de 1.108,00 Lei
Site:
Discount: 73%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 8 ore

Descriere

Radiofrecvența corporală acționează din interior, cu efecte spectaculoase la exterior prin refacerea și stimularea naturală a colagenului propriu pielii și topirea depozitelor de grasime. Ceea ce este spectaculos este că acțiunea Radiofrecvenței se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de netezire și de fortifiere al pielii fiind continuu și de lungă durată.
Beneficiile Terapiei
este tratamentul ideal după ce ați născut pentru zona abdomenului;
ajută la tratarea vergeturilor albe și previne apariția lor;
reduce celulita în toate stadiile prin distrugerea adipocitelor;
îmbunătățește circulanția sanguină și circulația limfatică;
remodelează conturul corporal;
contribuie la eliminarea toxinelor și lichidelor din țesuturile musculare, epiteliale și conjunctive;
producerea de noi fibre de colagen și elastină;
ajută în procesul de slăbire și de remodelare corporală;
ajuta la oxigenarea tesuturilor;
combate aspectul de piele lipsită de elasticitate, fiind un real ajutor pentru femeile care au născut și care se luptă cu pielea în exces;
îmbunătățește metabolismul celular prin vasodilatare și aportul de nutrienți.
Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mainile pricepute ale unui terapeut. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie. Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 45 minute.
Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.
Care sunt avantajele presoterapiei?
Slabesti rapid, dar relaxant;
Drenaj limfatic pentru un corp sanatos,
Detoxifierea pentru o stare de bine,
Efect anticelulitic pentru o silueta de invidiat;
Imbunatatirea circulatiei sangvine;
Starea de bine de lunga durata;
6 programe predefinite;
Test inteligent de presiune.