Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Descopera magia Italiei! City Break AMALFI! Sejur 3 nopti, 10-13 octombrie 2019, zbor + cazare, tarife de la 246 euro / persoana! Pregateste bagajul si hai in cea mai relaxanta vacanta!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
1.162 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 0%
Oraș: National
Cupoane comandate: 4
Valabil încă: expirat

Descriere

Sorrento este pe Peninsula Sorrentină şi e celebru pentru coasta sa şi pentru numărul mare de vedete internaţionale ce-şi fac concediul acolo.
În primul rând, mergi în centru, în Piaţa Tasso şi, în partea dreaptă a podului, cum te uiţi la mare, este un Birou de informaţii turistice. Mergi acolo şi cere o hartă şi un ghid gratuite şi informaţii, dacă ai nevoie. Apoi, nu trebuie să ratezi următoarele:
Piaţa Tasso este dedicată poetului Torquato Tasso, autorul poemului “Jerusalem Delivered”. Iniţial, piaţa aceasta s-a numit “Largo del Castello”, după castelul care exista odată aici dar care a fost demolat în 1843. În locul lui este acum statuia Sfântului Antonio, protectorul oraşului.
Corso Italia este strada principală şi porneşte din spatele statuii iar paralelă cu aceasta, în partea stângă, este Via Pieta, stradă pe care încă mai sunt clădiri cu arhitectură medievală. Casa Venieroeste una dintre ele, cu o faţadă decorată cu plăci de mozaic galben şi gri. Via San Cesareo este strada principală a vechiului oraş şi îţi recomand să faci o plimbare de-a lungul ei când se lasă seara.
Pentru informatii, tarife, rezervari sau alte destinatii, contactati-ne pe email izzy@izzybooking.ro sau telefonic la 0725965322, 0317828583, 0317828585.