Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ai intre 35 si 55 de ani, dar vrei sa arati cu 10 ani mai tanara? Acum se poate! Lifting facial cu 20 fire PDO Princess, cea mai sigura metoda de rejuvenare! Vei vedea pe pielea ta rezultatele de exceptie si de durata! Spune adio ridurilor!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
2.950 Lei
În loc de 5.400,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 45%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 6
Valabil încă: expirat

Descriere

Firele PDO marca Princess iti aduc o serie de beneficii in plus fata de alte fire similare: siguranta, eficienta si lipsa perioadei de recuperare! Acul Ultra Thin Wall cu un varf extrem de ascutit obtinut printr-o tehnologie noua permite introducerea facila a acului in piele si introducerea unui fir PDO mai gros. In urma interventiei vei observa imediat efectul de lifting, vei vedea cum ridurile dispar si pielea devine mai elastica si mai neteda! 
Firul PDO stimuleaza producerea de colagen a pielii - ca raspuns la prezenta unui corp strain (firul) si leziunile mecanice (realizate de ac), care stimuleaza si accelereaza metabolismul si fluxul de sange in zona tratata.
Prin tratamentul cu PDO poti trata zone specifice precum corectarea barbiei duble, lifting sprancene, imbunatatirea strucutrii triunghiului nazo-labial, corectarea formei fetei, corectarea ridurilor, etc!
Tratamentul PDO cu fire resorbabile consta  in introducerea unor ace foarte fine incarcate cu mini-fire de polidoxanona (PDO) ce  raman in piele odata ce sunt indepartate acele.  Implantarea multipla a acestor fire PDO si realizarea unei retele vectoriale cu acestea are efect de lifting instant, deoarece se actioneaza ca un suport de sustinere pentru tesuturi. Firele PDO sunt implantate in Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERM.
Polidoxanona – PDO este un material extrem de sigur - folosit initial in chirurgia cardiaca,si 100% resorbabil si nu exista riscuri de aparitie a efectelor secundare sau a reactiilor alergice. Firele PDO produc fibrozarea tesuturilor din zona in care sunt inserate, lucru ce determina producerea de colagen de tip I si III. Astfel este stimulata reintinerirea pielii si cresterea elasticitatii ei.
Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Dr. Klara Bancila  va ofera posibilitatea de a va bucura de realizarile acestui domeniu intr-un cadru care pune accentul pe siguranta, confort si eficienta cost / calitate.