Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Obtine silueta de vis cu pachetul de Remodelare Corporala de la Dasada Remodelling! 18 proceduri imbatabile (Electrostimulare, Ultrasunete si vibromasaj cu Vibromatique) + 1 analiza corporala! Topeste kg in plus si celulita GARANTAT!

255 Lei
În loc de 1.020,00 Lei
Site:
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 35
Valabil încă: 18 ore

Descriere

Terapia cu Ultrasunete are ca efecte eliminarea celulitei si vergeturilor in mod eficient, redarea fermitatii pielii si stimularea microcirculatiei cutanate. 
Ultrasunetele se aplica pe zonele problema: abdomen, solduri, fund, coapse, brate etc. 
Beneficiile terapiei corporale cu Ultrasunete
- sparge nodulii celulitici si depozitele de grasime calcifiata, eliminandu-le totodata din organism
- elimina toxinele acumulate
- reda fermitatea si elasticitatea pielii
- ofera un efect anti-vergeturi, uniformizand textura si nuanta epidermei
- ofera un efect de lifting si fermitate
- ultrasunetele sporesc eficienta si faciliteaza absorbtia produselor profesionale cu efect anti-celulitic si anti-vergeturi aplicate local
- stimuleaza microcirculatia si relaxeaza zonele incordate si tensionate. 
Electrostimularea este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Aparatul profesional B100, un performant analizator corporal, computerizat, ce indica:
excesul de grasime din organism,
excesul de apa din organism, necesar caloric zilnic (calculat in functie si de necesarul de calorii pentru efectuarea activitatilor zilnice, tinandu-se cont de tipul de activitate fizica efectuat: lejer, mediu, intens),
masa celulara (reprezinta raportul dintre masa musculara si apa totala, necesar pentru a afla daca exista sau nu carente musculare),
apa totala (intracelulara si extracelulara),
masa musculara,
masa grasa.
Analizorul corporal B100 actioneaza pe baza de Bio Impedanta Electrica (BIA), calculand minutios si cu precizie raporturile intre masa grasa, masa musculara si masa de lichide din organism. Practic rezistenta la curentul special care traverseaza corpul este cea care ofera informatiile care vor ajuta in stabilirea unui tratament de remodelare corporala corect.
Pentru un plus de precizie in analiza corporala, analizorul B100 ofera si posibilitatea masurarii pliurilor. Plicometria ofera informatii despre masa grasa corporala si o imagine totala mai completa asupra masei totale corporale.
Rezultatele analizei corporale vor releva elementele ce pot fi imbunatatite si astfel va putem oferi sugestii adaptate situatiei curente a dumneavoastra astfel incat sa puteti selecta cel mai potrivit program de remodelare adaptat organismului dumneavoastra. Analiza corporala dureaza maxim 5 minute, informatiile fiind imprimate pe un buletin de analiza.