Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Curatare in profunzime si hidratare intensa. Acestea sunt nevoile tenului tau, mai ales in aceasta perioada a anului cand pielea poate deveni mai sensibila. Iti recomandam 2 sedinte de Tratament Facial cu MICRODERMABRAZIUNE si Ultrasunete, ideale pentru stimularea colagenului si elasticitatii pielii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
88 Lei
În loc de 440,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: expirat

Descriere

Indiferent de cremele pe care le aplici pentru ten acasa, pentru a avea rezultate prin absorbtia substantelor active, este necesar sa cureti tenul de celule moarte si impuritati. De aceea este recomandat ca la 2-4 saptamani sa faci o sedinta de microdermabraziune care indeparteaza un strat superficial de piele si curata in profunzime porii, eliminand si punctele negre.Tegumentul este obligat sa se regenereze si astfel  produce celule noi, sinteza de colagen in derm creste de asemenea, circulatia sanguina in piele este stimulata si este marita absorbtia substantelor active aplicate ulterior prin ultrasunete.
Ultrasunetele sunt microvibratii invizibile care patrund subcutanat 1-2 cm,reusind sa introduca substantele active din produsele aplicate ( seruri sau creme).
Efectele ultrasunetelor: hidratare intensa, elasticitate,luminozitate, atenuarea ridurilor si eliminarea cearcanelor, pilea devenind fina ca de bebelus.