Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Imbunatateste sanatatea articulatiilor si trateaza leziunile tendino-musculare cu TERAPIA VAMPIR (PRP), tratament 100% natural, compatibil, fara efecte secundare! Ideal pentru vindecarea leziunilor, regenerarea tesuturilor afectate. Alege pachet recoltare si injectare 1 sau 2 kituri

500 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 38%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

TERAPIA VAMPIR este o tehnica de reintinerire a tegumentului, utilizand mecanismele proprii de regenerare ale organismului. La baza acestei tehnici stau factorii de crestere (peste 60) pe care ii avem depozitati, in structuri pre-formate, in sangele periferic si in trombocitele adulte periferice. Ea presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sange si reintroducerea acestora in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de neo colagen pe termen lung. Initial, Terapia Vampir a fost folosita in ortopedie, in refacerea tendoanelor si a oaselor dupa fracturi, apoi in stomatologie in regenerarea gingivala, in chirurgia plastica pentru cicatrizarea arsurilor.

Exista contraindicatii, riscuri?
Riscul de fenomene imunologice este complet absent, avand in vedere ca produsul propriu organismului este perfect biocompatibil. Exista riscul de a face mici hematoame (vanatai) la locul de injectare, care dispar in cateva zile, iar dupa injectare poate sa apara un usor proces inflamator local.
Persoana trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu fie in episod febril, sa nu aiba tulburari de coagulare, afectiuni de colagen. Aceleasi contraindicatii sunt valabile pentru orice alta interventie estetica minim invaziva.