Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Hidratare la superlativ pentru tenul tau cu Peeling Enzimatic si terapie cu Oxigen Hiperbaric si Acid Hialuronic. Sunt utilizate produse Medica120: peeling enzimatic, serum, masca si crema de final cu Acid Hialuronic. Centru de lux, zona Floreasca

220 Lei
În loc de 620,00 Lei
Site:
Discount: 65%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: o ora

Descriere

Terapia cu Oxigen Hiperbaric
In prima faza are loc injectarea cu oxigen de puritate 98%, OXY Injection, ce  curata tenul, inlatura celulele moarte si deschide porii. Presiunea oxigenului  realizeaza un masaj facial ce activeaza circulatia sangvina si  metabolismul   celular si face ca tenul tau sa devina luminos si revitalizat.
A doua etapa presupune tratamentul cu OXYSpray. Aerograful permite  patrunderea adanc in derm a cocktailului de substante, acidului hialuronic sau  vitaminelor, prin combinarea acestor subtante cu oxigenul pur. Aceasta etapa  ajuta la refacerea retelei de colagen, elasticitatii pielii si stimuleaza regenerarea celulara.
Ultima etapa presupune aplicarea mastii cu oxigen, Oxy Mask, ce  acopera  tot chipul. Inhalarea de oxigen se face atat prin respiratie cat si  prin fiecare por. Oxigenul pur iti va netezi vizibil tenul si va preveni  degradarea retelei de colagen.