Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Secretul tenului perfect? Tratametul FACIAL DE LUX cu produse profesionale PRICEUX MEDICA 120, adaptat tipului tau de ten. In functie de nevoile pielii tale se va folosi gama Golden Visage, Diamants, Saphirs sau Rubis. Pentru relaxare completa beneficiezi si de 15 minute de terapie cranio-sacrala!

124 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 2 ore

Descriere

Tratamentele prezinta un continut de 80% minerale si 20% extracte organice vegetale. De asemenea, contin metale pretioase aflate in solutii, suspensii sub forma coloidal-ionica ce pot fi asimilate in proportie de 98%. Starea coloidala nu este o stare fizico-chimica neobisnuita sau artificiala, ci este starea naturala a metalelor aflate in tesuturile vii. De exemplu, fierul din sangele nostru se afla in stare coloidala. Toate mineralele din frunctele si legumele proaspete sunt in stare coloidala.
Fiecare dintre gamele de tratament propuse are beneficii pentru diverse tipuri de ten:
Gama Golden VisageIngrediente: microcapsule din pudra de aur aflate in stare coloidala, vit. A si vit. E, extract de Ylang-Ylang.Beneficii: aurul coloidal reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, onfera stralucire tenului, inchide porii si relaxeaza si detensioneaza tesutul muscular.
Se recomanda tenurilor ridate, pigmentate, seboreice, postacneice, atone sau asfixice. NU se recomanda tenurilor foarte sensibile, alergice, iritabile, cu piele subtire sau cuperoza.
Gama DiamantsIngrediente: microcapsule din pudra de diamant, aminoacizi extrasi din matase pura, hidrolizata si acid hialuronic.Beneficii: hidrateaza in profunzime, confera protectie antioxidanta, catifeleaza si da stralucire iradianta tenului.
Se recomanda tenurilor deshidratate, terne, lipsite de luminozitate; mai ales inainte unui eveniment special.
Gama Saphirs et lotus blueIngrediente: microcapsule cu pudra de safir, extractul de lotus albastru contine bioflavonoide cu actiune impotriva radicalilor liberi si acid hialuronic.Beneficii: proprietatile antioxidante lupta impotriva semnelor stresului, tonifica si revitalizeaza, imbunatateste circulatia prin cresterea metabolismului celular si are actiune antiinflamatoare.
Se recomanda tenurilor obosite, usor ridate, sesibile
Gama Rubis et orhidee pourpleIngrediente: microcapsule cu pudra de rubin, extract de orhidee rosie, acid hialuronic.Beneficii: proprietatile reconstructive redau elasticitatea si tonusul pierdut , imbunatatind conturul fetei si netezind ridurile.
Se recomanda tenurilor obosite, imbatranite prematur, ridate, sensibile, lipsite de fermitate.