Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de vergeturi sau cicatrici si de aspectul inestetic al acestora cu ajutorul MEZOTERAPIEI! Terapia ofera rezultate spectaculoase chiar si pe vergeturile vechi si mai adanci, imbunatatind vizibil aspectul acestora.

249 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

MEZOTERAPIA - este un tratament ce ofera un puternic efect de regenerare si penetrare a produsului. Este o terapie indicata pentru rejuvenare si lifting facial, ameliorarea ridurilor fine, pori dilatati, vergeturi, tratarea cicatricilor postacneice, atrofice, postoperatorii, post - varsat de vant, pete pigmentare. De asemenea, este una dintre cele mai eficiente metode anticadere a parului, contribuind la regenerarea si fortificarea acestuia.
Rezultatul este mentinut pe o perioada mai lunga de timp si are numeroase beneficii printre care imbunatatirea aspectului vergeturilor vechi si celor mai adanci, chiar si disparitia celor noi si mai mici, imbunatatirea aspectului pielii.
Tratamentul are efecte foarte bune asupra vergeturilor noi care inca au culoarea rosie, mov contribuind la refacerea tesutului intr-o proportie mare de aproximativ 70-90%. Daca vergeturile sunt vechi de culoare alba, atunci tratamentul poate doar sa imbunatateasca aspectul acestora, disparitia in totalitate fiind foarte greu de realizat.
Tehnologia Messo Pen:
este un sistem avansat de penetrare transdermica
actioneaza prin efectuarea a mii de microintepaturi la nivelul pielii
favorizeaza patrunderea substantelor active in derm
viteza de 18.000 batai/ minut pentru reducerea disconfortului din timpul tratamentului
foloseste capete cu ace sterile individuale pentru fiecare pacient
are la baza microace extrem de fine
lucreaza in profunzime de la 0.5 mm pana la 2 mm fiind adaptat la nevoile specifice pentru fiecare zona tratata
Contraindicatii:
cicatrici cheloide, probleme de coagulare, hemofilie, diabet, boli de inima, imunitate scazuta, hiv/ sida, tratament cu citostatice in ultimele 6 luni, hepatita B, boli de piele, eczeme, rozacee, infectii bacteriene, infectii virale, infectii fungice in faza acuta, tratament cu anticoagulante, acnee activa, herpes in faza acuta, cicatrici mai noi de 6 luni, probleme de vindecare, femeile aflate la menstruatie sau care sunt insarcinate sau alapteaza