Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Exclusiv BARBATI: 1 ora de CRIOLIPOLIZA CoolTech Cocoon Medical! Slabire localizata, pana la 5 cm pierduti intr-o singura sedinta! Pentru extra-tonifiere beneficiezi de sedinte de RADIOFRECVENTA!

259 Lei
În loc de 790,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: 2 ore

Descriere

Zone de lucru:abdomen, solduri, flancuri spate.
Criolipoliza un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata. Aparatul ajunge pana la temperatura de -5° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat. O sedinta de Criolipoliza Cool Tech (o singura aplicare) are durata de 60 de minute, iar rezultatele se vad dupa doar o sedinta!
Multe dintre vedetele noastre s-au bucurat deja de efectele wow! ale Criolipolizei CoolTech. Puteti vizualiza aici cum decurge o sedinta si experienta Oanei Ionita care s-a bucurat si ea de CoolTech! Au mai testat aparatul si Dana Savuica, Gabriela Cristea, Nicoleta Luciu si Adelina Pestritu. Mariana Rosca s-a bucurat foarte de curand de o sedinta Criolipoliza CoolTech la Med Spa! Vizualizati pozele in slideshow!CoolTech are doua capete ce sunt aplicate simultan in cadrul aceleiasi sedinte. Manerul aplicatorului produce vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -5° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.

Etapele tratamentului:
1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.
Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru ca organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
Radiofrecventa multipolara  este o noua inovatie in domeniul infrumusetarii revolutioneaza tehnicile de slabire: tehnologie cu radiofrecventa duala (0,3 Mhz si 0,5 Mhz) pentru eliminarea grasimilor stocate in tesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecventa contureaza, tonifiaza, netezesc si “ridica” fara a leza tesuturile. Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva si non-agresiva pentru corp.
Noutatea absoluta consta utilizarea a doua tehnologii: CET care patrunde 3-5 cm,(manipul mediu) cu efect excelent anticelulitic dar mai ales noua tehnologie RET(manipul mare) care, patrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), actionand asupra grasimii de profunzime care era si cel mai greu de tratat.
Termolipoliza este selectiva deoarece temperatura actioneaza in primul rand asupra adipocitelor cu volum mare de grasimi si mai putin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare tesutului adipocitar si diminuarea accelerata a aspectului de coaja de portocale.
La nivel corporal, radiofrecventa recontureaza si redefineste liniile siluetei. Se poate observa chiar cum actiunea termolipolitica a undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.