Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Rejuvenarea si eliminarea imperfectiunilor tenului sunt efectele pe care ni le dorim toate de la un tratament facial. Incearca acum tratamentul cu OXIGEN HIPERBARIC si RADIOFRECVENTA, ideal pentru stergerea ridurilor, redarea elasticitatii si tonifierea pielii! Rezultate ANTIAGING uimitoare similare cu injectare toxina si acid hialuronic!

139 Lei
În loc de 380,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Este un sistem inovativ de reintinerire a pielii fara ace, fara  riscuri si fara efecte secundare! Cu ajutorul unui aerograf sunt introduse adanc in straturile pielii molecule de oxigen hiperbaric, vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecarui ten.
Astfel, substantele active difuzate cu o anumita presiune si impinse adanc in straturile profunde ale pielii printr-un flux continuu de oxigen, hranesc profund si stimuleaza regenerarea si functiile vitale ale pielii.
Marele avantaj al acestui tratament este ca se poate personaliza cocktailul de substante active in functie de nevoile fiecarei persoane! Astfel se realizeaza tratamente speciale anti-acnee, anti-aging, anti-oxidante, pentru eliminarea ridurilor si a liniilor de expresie, pentru regenerare si revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting.
Pe langa o textura vizibil imbunatatita si  o intinerire, tratamentul confera pielii tale si o senzatie reconfortanta si o ajuta sa se refaca dupa proceduri mai invazive precum peeling-ul chimic, fotoregenerarea, epilarea cu laser, tatuajele sau makeup-ul permanent.
Tratamentul cu oxigen hiperbaric are 2 etape: oxygen jet peel ce curata profund tenul  si aplicarea fiolei cu colagen, elastina sau vitamine cu ajutorul oxigenului sub presiune.