Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ai tenul gras? Vrei sa scapi de excesul de sebum si sa-ti recapeti pielea catifelata? Alege Tratamentul Facial Clear Balance, ideal pentru curatare in profunzime si matifiere. Se folosesc produse Skeyndor pentru o ingrijire delicata si rezultatele mult asteptate!

69 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site:
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Daca ai tenul gras sau acneic reimprospateaza-l si ajuta-l sa-si gaseasca echilibrul cu tratamentul facial Clear Balance Skenyndor, tratament special creat pentru a atenua aspectul porilor si pentru a normaliza aspectul seboreic si stralucitor al pielii grase cu tendinta acneica. Tratamentul este imbogatit cu substante active incapsulate in lipozomi care isi concentreaza actiunea la baza celulelor seboreice, si ajuta la atenuarea si tratarea leziunilor provocate de acnee si la reglarea secretiei de sebum. In urma  tratamentului vei observa imbunatatirea cu 90% a aspectului tenului, matifierea pielii fara nici o urma de stralucire si reducerea sebumului si a leziunilor active cu 80%.
Clear Balance:
Imbogatit cu substante active incapsulate in lipozomi care isi concentreaza actiunea la baza celulelor seboreice, tratamentul profesional Clear Balance ajuta la atenuarea si tratarea leziunilor provocate de acnee si la reglarea secretiei de sebum.
Rezultate: 90% imbunatatirea aspectului tenului, piele matifiata, fara nicio stralucire
Reducerea sebumului si a leziunilor active cu 80%.
Principiile sale active cresc nivelul peptidelor antimicrobiene (PAM) ale pielii, care ii imbunatatesc rezistenta naturala impotriva impuritatilor.
Un tratament special creat pentru a atenua aspectul porilor si pentru a normaliza aspectul seboreic si stralucitor al pielii grase cu tendinta acneica.