Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

TRATEAZA CELULITA si elimina depunerile de grasime din zonele problema cu MASAJ ANTICELULITIC, 8 sedinte de 50 minute! Se recomanda pentru redarea fermitatii si aspectului neted al pielii, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si stimularea productiei de colagen si elastina

349 Lei
În loc de 640,00 Lei
Site:
Discount: 45%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 41
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate devein deficitar dupa perioade prelungite de stress sau din cauza dereglarilor sau disfunctiilor hormonale. Tratamentul prin masaj anticelulitic efectuat corect de un profesionist poate sa produca un anumit grad de disconfort perceput de fiecare persoana in mod diferit in functie de gradul propriu de suportabilitate, insa nu trebuie sa doara sau sa produca vanatai sau alte leziuni pentru a obtine rezultate vizibile. Intensitatea manevrelor de stabileste si se adapteaza de catre terapeut in functie de sensibilitatea si gradul de rezistenta al fiecarei persoane. Procedura de masaj anticelulitic este alcatuita din manevre mai “dure” si profunde cum ar fiL frictiuni, framantat, presiuni, ciupituri etc. 
Rezultatele sunt durabile in timp, dar totodata sunt cumulative, lucru extrem de important. Dupa obtinerea rezultatelor dorite sunt esentiale sedinte de masaj anticelulitic de intretinere. Cea mai mare greseala este intreruperea tratamentelor corporale.
Beneficiile masajului anticelulitic
Remodeleaza aspectul tesutului adipos si diminueaza celulita, pana la disparitia ei. 
Ajuta la spargerea si eliminarea micro si macronodulilor celulitici, ajuta la micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei stratului adipos, afectul se masoara in centimetre, nu kilograme, 
Stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui, ceea ce duce in timp la reducerea si eliminarea depunerilor grase. Presiunea directa si miscarile specific elibereaza tensiunea locala de la nivelul muschilor si faciliteaza circulatia fluxului sangvin.
Stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor associate cu formarea celulitiei. Prin drenajul limfatic se elimina apa retinuta in tesuturi si se elimina rezuduurile matabolice de la nivel celular.
Ajuta la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii, precum si a sanatatii tesuturilor subcutanate.
Tonifica implicit musculatura.