Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Bun venit in grupul femeilor care vor o schimbare! SCAPA DE PARUL NEDORIT! Prinde oferta pentru EPILARE DEFINTIIVA SPL pentru picioare lung! Aparatul foloseste tehnologia franceza Yperion L900 si dispune de cel mai puternic flash!

299 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Aparatul SPL Yperion este o tehnologie sigura si de ultima generatie ce asigura rezultate de trei ori mai rapide decat orice tehnologie comparativa!  SPL este o metoda patentata in Franta, net superioara metodelor deja cunoscute (IPL, LASER). Flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL!
Metoda SPL se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara. Energia luminii este absorbita selectiv de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos.Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmisa radacinii firului de par.
Este foarte important sa stiti ca acest echipament, creat in Franta si  fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, detine CE (Certificat de Siguranta Europeana), CE MEDICALS – certificare europeana siguranta medicala si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut in USA., fiind prin urmare extrem de sigur, nu doar eficient!
Te rugam sa citesti si sectiunea Conditii de Utilizare unde vei gasi informatii despre Pregatirea pentru sedintele de epilare definitiva cu SPL, Indicatii dupa sedintele de SPL, Contraindicatii, etc.!