Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament facial cu cele mai eficiente tehnologii: Microneedling cu Eclipse Micropen, masca Skin Tech, Galvanoterapie si cocktail de vitamine sau hialuronic! Nu rata oferta cu reducere limitata si bucura-te de un ten ferm si radiant!

225 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 43 de ore

Descriere

Eclipse MicroPen vizeaza stimularea productiei de colagen, reducerea liniilor fine si a ridurilor, a vergeturilor si a cicatricilor.
De asemenea, Eclipse MicroPen a fost folosit cu succes pentru refacerea parului in cazuri de alopecie. Eclipse MicroPen creeaza o multitudine de micro-leziuni punctiforme in derm, stimuland producerea de colagen si elastina. Un capat de unica folosinta ce contine 12 microace este atasat la dispozitivul MicroPen. Esteticianul aplica pe fata un strat subtire de gel si selecteaza profunzimea cu care se va lucra in functie de tipul de tratament si de zona ce urmeaza sa fie lucrata. Apoi se aplica dispozitivul pe toata suprafata zonei tratate
In comparatie cu alte terapii ce folosesc lumina si caldura, Eclipse MicroPen creste eficienta tratamentului fara sa provoace vatamarea stratului epidermic. Viteza de 8500 de rotatii pe minut reduce disconfortul din timpul tratamentului, insa ajuta la absorbtia acizilor si a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos.
In functie de sensibilitatea diverselor zone, viteza si profunzimea pot fi ajustate de la 0.25 la 2.75 mm. In comparatie cu alte terapii ce folosesc lumina si caldura, MicroPen creste eficienta tratamentului fara sa provoace vatamarea stratului epidermic. Viteza de 8500 de rotatii pe minut reduce disconfortul din timpul tratamentului, insa ajuta la absorbtia acizilor si a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos.