Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Domnilor, spuneti stop caderii parului! Secretul? Propriul vostru sange! Tratament CALVITIE cu TERAPIA VAMPIR si MEZOTERAPIE cu cocktail Mesohyal pentru regenerarea parului, 3 sau 6 sedinte. Procedura desfasurata in deplina siguranta, efectuata de medic primar in chirurgie plastica si estetica

900 Lei
În loc de 1.600,00 Lei
Site:
Discount: 44%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 25 de ore

Descriere

Se recoltează o cantitate mica de sânge într-o eprubeta sterila, se procesează prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune. Plasma bogata în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Tehnica se efectuează sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aibă siguranța ca se administrează propriul sânge.
După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățita în factori de creștere și trombocite(plachete), care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim .
Siguranța utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţă.
Terapia este folosita cu rezultate vizibile in combinatie cu alte tratamente, cum ar fi cel impotriva caderii difuze a parului, pentru accelerarea procesului de regenerare!