Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

SLABESTE ACUM si scapa de celulita cu Vinushape, aparat complex cu functii pentru cele mai eficiente proceduri: Ultrasunete si Cavitatie, Radiofrecventa si Vacuum si Drenaj Limfatic! Alege pachet cu 1, 3 sau 6 sedinte tratament anticelulita si vei vedea diferenta rapid! Pielea devine mai ferma, cu un aspect tonifiat, fara coaja de portocala!

290 Lei
În loc de 620,00 Lei
Site:
Discount: 53%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: 24 de ore

Descriere

Cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii,  cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care genereaza implozii succesive, rupand membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase), realizandu-se un nou contur corporal.
VinuShape are la baza noua tehnologie cu ultrasunete, cea mai puternica de pe piata, compatibila cu toate tipurile de piele. Este cea mai sigura metoda de reconstructie a tesutului in profunzie.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa.
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
VinuShape un aparat ultraperformant atestat de FDA asigura un tratament revolutionar pentru celulita combinand radiofrecventa multipolara, puls super dinamic, presiune negativa, LED si cavitatie.
VinuShape are la baza o noua tehnologie de sistem de radiofrecventa, cea mai puternica de pe piata, compatibila cu toate tipurile de piele. Radiofrecventa trateaza pielea in profunzime, ameliorand si cele mai adanci iregularitati ale acesteia. Este cea mai sigura metoda de reconstructie a tesutului in profunzie.
Aceasta terapie presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala.
BENEFICII
* Reducerea volumului de grasime subcutanat.
* Reducerea aderentei legaturii celulei adipoase.
* Imbunatatirea conturului corpului (topeste grasimile localizat).
* Activeaza drenajul limfatic si circulatia sangelui.
*  Vasodilatarea si cresterea ratei de oxigen in sange.
* Cresterea microcirculatiei.
* Reducerea volumului de grasime subcutanat.
* Reduce aderenta legaturii celulei adipoase
* Imbunatateste conturul corpului (topeste grasimile localizat).
* Cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii
active a lipidelor.
* Accelerarea productiei de noi fibre de colagen si elastina.
* Piele mai fina, mai sanatoasa, mai tonifiata si mai tanara.
DRENAJ LIMFATIC
Drenajul limfatic realizat cu ajutorul presoterapiei presupune folosirea unui costum special care imbraca picioarele, abdomenul si bratele. Acest costum este format din mai multe spatii pmeumatice in care aerul patrunde intermitent cu o presiune controlata, realizand in acest fel un masaj prin care se stimuleaza circulatia linfatica si sanguina. Terapia este nedureroasa si extrem de relaxanta.
Drenajul limfatic manual este un masaj special folosit atat in domeniul cosmeticii dar si pentru tratarea limfedemului, avand ca efect eliminarea excesului de lichid retinut in tesuturi edematiate. In functie de patologie exista tehnici diferite, atat in scop cosmetic, cat si terapeutic.
Beneficii Drenaj Limfatic
Eliminarea toxinelor si a retentiei de apa. Tratarea celulitei.
Reducerea senzatiei de picioare grele, umflate. Detoxifierea organismului.
Favorizeaza recuperarea elasticaitatii cutanate. Prevenirea varicelor si a tromboflebitei.
Imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.