Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Mezoterapie Faciala sau cocktailul frumusetii pentru estomparea ridurilor, refacerea tonusului pielii si corectarea semnelor sau a cicatricilor! Procedura minim invaziva, cea mai eficienta alternativa a procedurilor chirurgicale! Dr Saidac Mihaela, peste 20 ani experienta in chirurgie si estetica medicala!

380 Lei
În loc de 475,00 Lei
Site:
Discount: 20%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 8 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.