Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Dinti mai albi cu pana la 7 nuante intr-o singura sedinta de tratament! Prinde oferta pentru ALBIRE DENTARA profesionala Lampa Philips ZOOM WhiteSpeed cu LASER + periaj profesional si zambeste pana te dor obrajii!

279 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site:
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 18
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Sistem de albire activat de lumină

De ce să aştepţi rezultatele, atunci când poţi avea dinţi mai albi acum? Cu lampa Philips ZoomWhiteSpeed​​, poţi obţine un zâmbet mai alb în doar o vizită de 45 minute în cabinetul stomatologului tău.
Tehnologie cu activare la lumină pentru albire puternică - Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed ​​utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea pentru rezultate maxime în timp minim.
Recomandat şi administrat de către medicul tău stomatolog - Philips Zoom WhiteSpeed se administrează de către medicul tău stomatolog, astfel încât ştii că este cea mai bună şi mai sănătoasă opţiune pentru dinţii tăi.
Dovedit a fi sigur şi eficient pentru dinţi şi gingii - Lampa Philips Zoom WhiteSpeed este susţinută de studii care au demonstrat că este sigură şi eficientă pentru dinţii şi gingiile tale. 95% dintre pacienţii chestionaţi sunt de acord că lampa Philips Zoom WhiteSpeed ​​produce rezultate excelente.
Setări de intensitate reglabile - Spre deosebire de alte sisteme de albire, Philips Zoom WhiteSpeed ​​are setări de intensitate reglabile şi poate fi personalizat pentru a elimina sensibilitatea şi a-ţi maximiza astfel confortul. De fapt, peste 99% dintre persoanele chestionate au experimentat o sensibilitate uşoară sau nu au experimentat deloc sensibilitate cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed.