Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Transforma silueta rapid, eficient, GARANTAT! Combina masajul cu radiofrecventa, electrostimularea si vacuum pentru a scapa de kg incapatanate si a-ti remodela silueta! Rezultate de exceptie rapid, fara diete sau sport!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
450 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 44%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Radiofrecventa tightening actioneaza ca un corset asupra pielii lipsite de tonifiere si reda elasticitatea pielii. Totodata, prin undele de temperatura ridicata topeste la propriu tesutul adipos in exces.