Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Mentine tineretea pielii tale si diminueaza aspectul ridurilor cu tratamentul facial cu solutie 1% RETINOL PUR! Are un puternic efect anti-imbatranire si anti-oxidant, ideal pentru reducerea liniilor fine, a petelor pigmentare si aspectului textural al pielii! Oferta cu super-pret la Nedd’s Beauty

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
69 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: expirat

Descriere

Acesta nu este un tratament  antiacnee. Dupa efectuarea  tratamentului este necesara protectie SPF cel putin doua saptamani.
Contine 1% Retinol pur, un ingredient cunoscut pentru proprietatile sale anti-imbatranire. Actioneaza ca un antioxidant puternic , reduce eficient liniile fine, ridurile si mentine pielea tanara. De asemenea, are rezultate dovedite si asupra efectelor cauzate de expunerea pielii la radiatiile ultraviolete.
Sunt o mulţime de ingrediente remarcabile, adevăraţi eroi în îngrijirea tenului, cu multiple efecte benefice pentru piele, iar retinolul este unul dintre cele mai bune. Retinolul este cel mai cunoscut derivat de vitamina A, vitamina care este considerata cel mai puternic agent anti-aging. Aceasta ajuta la estomparea ridurilor, reducerea petelor pigmentare, dar si stimularea sintezei de colagen. Vitamina A este un ingredient de baza in rejuvenarea tenului matur!
FOTOREGENERARE si CROMOTERAPIE - Puterea vindecătoare a luminii pentru frumuseţea ta! Efect biostimulator la nivelul intregului organism. Tehnologie elvetiana  de ultima generatie care a obtinut  doi ani consecutiv  trofeul pentru Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii la Congresul de Medicină Antiaging de la Paris!