Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ingheata celulita pana pana la -12 grade si elimina pana la 40% din depunerile adipoase! Cu CRIOLIPOLIZA obtii rezultate garantate si de durata! Prinde oferta pentru 2/4/6/8 aplicari Criolipoliza cu LaserSoft si 1 sedinta de Presodrenaj sau PowerPlate pentru eficienta maxima!

239 Lei
În loc de 1.200,00 Lei
Site:
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 47
Valabil încă: o ora

Descriere

Intr-o singura sedinta de criolipoliza, se trateaza zone distincte, cum ar fi: brat stang/drept, coapsa stanga/dreapta, abdomen partea stanga/partea dreapta. De exemplu, doua tratamente se aplica pe o singura zona formata din: 30 min coapsa exterioara stanga/ dreapta (aplicatoare simultan) etc. 
Criolipoliza se bazeaza pe principiul ca celulele adipoase (de grasime) sunt mai vulnerabile la racire decat tesuturile din vecinatate. Un aplicator neinvaziv este pozitionat pe zona dorita cu scopul de a extrage energie calorica din stratul de grasime aflat dedesubt, in acelasi timp protejand epiderma, nervii, muschii si celelalte tesute. Celule adipoase astfel racite intra astfel in apoptoza (forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.
Criolipoliza distruge definitiv pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte). Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelul stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele sau bratele.
Cu ajutorul criolipolizei aproximativ 40% din rezultate vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile, dar perioada optima pentru a putea observa rezultatele este de minim 6 saptamani. Dupa aceasta perioada se poate recomanda sau nu o noua sedinta de tratament cu criolipoliza. Procedura se poate repeta de 2 sau maxim de 3 ori intr-un an pe fiecare zona. Dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.
Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta dupa 45 zile. Procedura se repeta de 2 sau maxim 3 ori pe an si este suficient pentru a avea rezultate vizibile.
Nu se fac alte proceduri in aceeasi zi pe zona lucrata prin tratamentele de criolipoliza. In functie de disponibilitatea clientului, tratamentele de criolipoliza se pot efectua si intr-o singura sedinta/vizita.