Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tehnologie de ultima generatie, LPG CELLU M6, distruge definitiv celulita si reda fermitatea pielii! Alege pachetul cu 8 sedinte de tratament endermologic si 8 sedinte de Presoterapie Picioare pentru eficienta maxima in lupta cu depunerile de grasime si pielea lasata! Spune adio colaceilor de grasime!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
750 Lei
În loc de 1.040,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 28%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

ENDERMOLOGIA este o tehnica exclusiva de stimulare celulara prin mecanotransductie. Creata de LPG, asigura un tratament 100 % natural, transformand tesutul conjunctiv in scopuri estetice sau terapeutice.
Sistemul LPG Cellu M6 Integral nu doar netezeste orice celulita sau remodeleaza
formele inestetice ci revolutioneaza prin tratamente de adevarata remodelare a intregii siluete, chiar si a tesuturilor cu probleme.
Tehnica LPG Lipomassage consta in stimularea adipocitelor pentru a ajuta la eliminarea treptata a grasimilor.
Tratamentul unic de Lipomassage actioneaza la suprafata tesutului cutanat inducand un raspuns bio-chimic.
Procesul biologic numit mecanotransductie stimuleaza adipocitele pentru a declansa eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei. Tehnica elimina grasimile profunde rezistente la dieta si la sport.
■ Cu o consiliere preliminara, acordam clientului o atentie deosebita in ceea ce priveste obiectivele si morfologia, folosind o metoda de evaluare specifica LPG■ Noile tratamente create de LPG Research propun solutii personalizate pentru fiecare obiectiv■ Printr-o noua tehnica de actiune, Cellu M6 Integral imbunatateste actiunea de remodelare. Dupa cum stim, desi este dificila operarea in anumite zone ale corpului (coapsele interne, “banana”), sesiunile de masaj nu au fost niciodata asa intense.■ In timpul tratamentului, toate protocoalele sunt focusate pe Fermitate, pe “Anti-Aging Corporal”, pas concludent in fiecare tratament.
Acum este posibil sa slabesti acolo unde doresti folosind o reactivare naturala a celulelor adipoase.
Cu ajutorul LPG Cellu M6 Integral celulele pot invata a doua oara ceea ce nu pot sa mai faca, pentru a reeduca organismul si pentru a accelera procesele celulare care s-au incetinit.
REZULTATE VIZATE:➔ grasimea profunda si incapatanata este eliminata, silueta este remodelata➔ formele sunt re-sculptate➔ pielea este ferma, tonifiata➔ celulita este netezita, pielea este catifelata