Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Asa cum stim, sezonul rece afecteaza cel mai mult tenul care-si pierde elasticitatea si fermitatea. Venim in intampinarea dumneavoastra cu un pachet ce consta in: Peeling Chimic mediu, Mezoterapie (fata, gat, decolteu) si Masca Fast Skin Repair! Totul la DOAR 199 lei!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
199 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 21
Valabil încă: expirat

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.