Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Piele flasca, riduri, cicatrici si pori dilatati? Reintinereste pielea, curata tenul si amelioreaza vizibil imperfectiunile cu Tratamentul Facial MICRONEEDLING! Ajuta la regenerarea pielii, stimuleaza formarea de colagen nou, reda luminozitatea si fermitatea pielii

255 Lei
În loc de 460,00 Lei
Site:
Discount: 45%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 12 ore

Descriere

Fiolele si serurile Mediderma-Sesderma si Dermedics pe care esteticienii Sandal Spa  le utilizeaza in cadrul tratamentului sunt dovedite clinic, de calitate injectabila, cu o concentratie puternica a ingredientilor activi, acestea avand la baza multi ani de cercetari, testari si imbunatatiri continue!
Pot fi folosite singular sau pot fi mixate, formand cocktail-uri de ingrediente, oferind astfel posibilitatea de a crea un tratament personalizat in functie de problemele pe care doreste sa le rezolve, atat la nivel facial, cat si corporal!
Gama de soluții sterile cu factori de creștere incapsulați în lipozomi, combinate cu un complex puternic de substanțe active,capabile să pătrundă și să acționeze asupra straturilor cele mai adânci ale pielii. Combinația mai multor factori de creștere conduce la sinergii pozitive în tratamentul mezoterapie fractionata.
Cum va arata pielea dupa tratamentul cu Microneedling?
Dupa procedura, tenul are un aspect roz-rosu , similar cu ceea ce simțiți după o arsură solară, 6-48 de ore, urmand a se ameliora. Poate aparea senzatie de usturime si uscaciune, pielea fiind mai sensibila in urmatoarele zile.Intrucat micro-injectiile produse de microace se inchid in 2-3 ore dupa procedura, este permis machiajul a doua zi.
Intr-o saptamana vei observa ca pielea este mai mai luminoasa, iar ridurile si cicatricile sunt micsorate vizibil.
De câte tratamente am nevoie și cât de des?
Microneedlingul poate fi repetat în condiții de siguranță la fiecare 3-4 săptămâni până când veți obține rezultatele dorite. Pentru inducerea schimbării rețelei de colagen, recomandăm să începeți cu 4 tratamente, dar cu un timp de separare minim de 4 până la 6 săptămâni între tratamente. Pentru reducerea cicatricilor,ridurilor profunde se recomandă o medie de 6 până la 8 tratamente. Numărul de tratamente necesare va depinde de modul în care fiecare persoană răspunde tratamentelor cat și de amploarea leziunilor de la început. Majoritatea oamenilor vor începe să vadă rezultatele după prima ședință.