Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament ANTI – AGING Weyergans Dermio pentru a scapa de riduri si pielea imbatranita prematur + Pachet de 5 sau 10 sedinte TERAPIE DERMIO cu ioni negativi pentru intretinere faciala, o stare de bine si revitalizarea intregului organism!

230 Lei
În loc de 330,00 Lei
Site:
Discount: 30%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Dermionologia alcalinizeaza si ionizeaza corpul, astfel trateaza:
Tulburari metabolice
Tulburari de somn
Imbunatatirea memoriei si concentrarea
Intareste sistemul imunitar
Lipsa de energie, oboseala, hiperactivitate, anxietate, agresivitate
Migrene
Hiperaciditate, regleaza pH-ul
Regleaza tensiunea arteriala
Alergii
Herpes, eczeme, dermatite, psoriazis
Riduri
Intinerirea prin Dermionologie = schimbarea acumulatorului tenului (pielii). Odata cu inaintarea in varsta, organele noastre au nevoie de tot mai multa energie, mult mai multa decat primesc de la plamani si corp, cauza fiind degenerarea naturala a corpului sau diferite boli, stres, mediu inconjurator, alimentatie, fumat, alcool, expunere exagerata la soare, solar etc.
Ridurile sau un ten cazut, obosit, dezavantajeaza desigur aspectul nostru si ne da acea stare de nemultumire care in timp duce la un stres permanent al corpului.
Imbatranirea pielii (tenului) este o lipsa de energie. Celulelor le lipseste energia necesara pentru a se putea regenera. Aici intervine Dermionologia – metoda patentata numai de Weyergans-Germania.
In timpul terapiei de 75/ 40 minute, clientul/clienta sta relaxat(a) sub casca ce alimenteaza tenul cu ioni negativi (-), care in combinatie cu ionii pozitivi (+) ai corpului, incarca rezervorul energetic al acestuia,  mutand ceasul tenului (pielii) cu cativa ani inapoi si, mai mult, creste capacitatea fizica si psihica.
Rezultatele sunt foarte bune si pentru un ten cuperozic sau cu acnee, pete maronii etc. si sunt vizibile imediat. 
Actiune: Dermionologia foloseste virtutiile oxigenului pentru a creste in mod natural pH-ul pielii si al tesuturilor, activandu-se astfel enzimele responsabile cu sinteza colagenului. Rudolf Weyergans,inventatorul tratamentului Dermio, a descoperit ca odata separati ionii pozitivi de cei negativi, poate impregna tesuturile cu oxigen cu sarcina negativa. Se stimuleaza astfel producerea naturala de colagen (responsabil cu supletea si fermitatea pielii), se intensifica metabolismul celular, se imbunatatesc functiile nervilor periferici si se intareste sistemul imunitar.