Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Extractie dinte mono sau pluriradicular, molar de minte, dinte temporar la super pret! Daca ai probleme cu dantura, vino la Stoma Urgent! BONUS 40% reducere la implant dentar, 40% reducere la carii simple, 30% reducere la coroane metalo ceramica si zirconiu.

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
40 Lei
În loc de 100,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 31
Valabil încă: expirat

Descriere

Cauzele cele mai frecvente ale  pierderii dintilor sunt:
- carie dentara avansata care a distrus dintele sub nivelul gingiei
- mobilitate dentara provocata fie de   BOALA PARODONTALA (popular PARODONTOZA),
                                                              BRUXISM (frecarea dintilor pe timpul noptii sau zilei)
                                                              Dinti putini pe arcada si care se afla in suprasarcina
- GRANULOM DENTAR, CHIST DENTAR, TUMOARE BENIGNA SAU MALIGNA osoasa in vecinatatea unui dinte
- esec TRATAMENT DE CANAL
In locul unui dinte extras ne gandim la:
                - IMPLANT DENTAR : este intotdeauna optiunea 1 atunci cand se poate
                - LUCRARE DENTARA: -prin prepararea dintilor vecini locului extractiei. Este gresita conceptia conform careia DINTII SLEFUITI se strica prin preparare. Ei de fapt sunt protejati prin acoperirea lor cu COROANA DENTARA, avand conform studiilor aceeasi durata de viata ca si cum nu ne-am fi atins de ei. Sunt de fapt mai protejati de carii decat celilalti dinti pe termen lung.
Exista si posibilitatea in unele situatii de a prepara un singur dinte si a face de pe el o extensie care sa umple golul rezultat de pe urma EXTRACTIEI DENTARE. Aceasta solutie se preteaza cand spatiul de umplut este de marimea unui PREMOLAR (jumatate de MASEA) - vezi printre pozele promotiei
                - PROTEZA DENTARA: atunci cand nu mai exista NICI UN DINTE sau PUTINI DINTI pe arcada se apeleaxza la proteze mobile. Acestea sunt PROTEZA PARTIALA, PROTEZA TOTALA sau PROTEZA SCHELETATA.
Primele doua sunt PROTEZE CLASICE cu crosete, iar PROTEZA SCHELETATA are avantajul ca  ESTE FIXA, ocupa mai putin din PALAT (CERUL GURII) si are datorita scheletului metalic din interiorul protezei o rezistenta marita> in rest proteza este tot roz, metalul fiind acoperit cu acrilatul clasic.  Adesea PROTEZA SCHELETATA este sustinuta pe LUCRARI DENTARE FIXE (cimentate pe dinti preparati) prin sisteme speciale tip CAPSE care o fixeaza ( nu joaca precum o PROTEZA MOBILA).
ALVEOLITA reprezinta o inflamatie post-extractionala a osului inconjurator dintelui care a fost extras si se trateaza prin CHIURETAJ ALVEOLAR si medicamente locale impreuna cu un ANTIINFLAMATOR obisnuit administart oral.
ANTIBIOTIC se recomanda in cazuri mai dificile cu INFECTIE DENTARA sau dupa EXTRACTIE MOLAR DE MINTE INFERIOR.
Exista un mit conform caruia MOLARUL DE MINTE trebuie extras intotdeauna.
MOLARII DE MINTE se scot doar daca:
                - au provocat dureri si se afla in pozitii greu abordabile pentru TRATAMENT DE CANAL (SCOS NERV)
                - MOLAR DE MINTE INCLUS
                - MOLAR DE MINTE SEMIINCLUS
                - MOLAR DE MINTE ERUPT intr-o pozitie anormala
Durerea din jurul unui MOLAR DE MINTE INFERIOR proaspat erupt se datoreaza inflamatiei gingiei din jurul lui, provocata adesea de resturi alimentare ramase sub gingie. Se numeste OPERCULITA (PERIMUCOZITA). Se trateaza usor prin SPALATURI si aplicare locala de MEDICAMENT.
In clinica noastra adesea se efectueaza extractia a 2 MOLARI DE MINTE  in aceeasi sedinta pentru a scadea disconfortul pacientului si a lua medicatia post-extractionala de mai putine ori.
DINTII DE LAPTE evident incep sa devina mobili si sunt extrasi cand perioada lor de resorbtie a radacinii este completa.
DINTI PERMANENTI erupti in pozitii atipice in spatele dintilor temporari, se aliniaza pe arcada dupa extragerea acestora.
 
EXTRACTIA DINTILOR DE LAPTE mobili la clinica noastra se realizeaza in principal fara anestezie cu ac (cu ANESTEZIE TOPICA)