Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Antrenament intens pentru abdomen cu patratele si brate tonifiate! Cu XBODY obtii rezultate uimitoare in timp record! Slabesti in cm si kg si tonifiezi toata musculatura corpului. Alege 3, 5 sau 8 sedinte si primesti bonus 1 masaj de relaxare!

99 Lei
În loc de 240,00 Lei
Site:
Discount: 59%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 35
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Pregateste-te sa arati superb cu revolutionarul concept german X-Body, ce foloseste electrostimularea musculara pentru a-ti tonifia musculatura si a slabi in kilograme si centimetri! Cele 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a zeci de ore de fitness intensiv, lucrandu-se simultan toate cele 9 grupe musculare din organism!
Antrenamentul Xbody este foarte usor si se desfasoara sub stricta supraveghere a antrenorului personal! Trebuie sa imbraci un costum special cu electrozi plasati in puncte cheie ce permit stimularea electrica a muculaturii, in timp ce tu efectuezi usoare exercitii. Astfel, fara sa depui efort semnificativ muschii sunt lucrati intens echivaland un antrenament cu gantere.
Electrozii sunt plasati in puncte cheie astfel ca in timpul antrenamentului sa fie stimulate 90% din muschi (chiar si cei situati in profunzime). In cadrul antrenamentului cu XBody  incheieturile si coloana vertebrala sunt protejate, fiind astfel o tehnologie ideala pentru persoanele cu problem cu spatele si o metoda foarte buna de recuperare medicala.
Antrenamentul cu revolutionarul XBody iti aduce numeroase avantaje atat pentru aspectul fizic cat si pentru sanatate! Astfel obtii in timp record mult ravnitele patratele, capeti o postura zvelta si frumoasa si pierzi rapid in greutate  - 2500 calorii arse in 20 de minute de antrenament (500 in timpul exercitiilor si pana la 2000 calorii ulterior). In ceea ce priveste sanatatea, cu XBody scapi de durerile de spate si te poti recupera rapid dupa accidente si interventii chirurgicale, iti reglezi metabolismul  si capeti o stare generala de bine!XBody este o tehnologie recent aparuta pe piata romaneasca cu rezultate uimitoare!
Body Fit-Calarasi  este una din locatiile in care te poti antrena cu acesta! Pentru mai multe detalii despre BodyFit accesati acest link.